Racefiets specialist Eindhoven

Tweewielercentrum Heerings: uw racefiets specialist te Eindhoven

Bij de aanschaf van een nieuwe racefiets zijn er veel dingen waar u aan moet denken. Zo moet u niet alleen beslissen hoe uw racefiets eruit moet zien, maar ook aan welke eisen uw racefiets moet voldoen en welke accessoires uw racefiets in ieder geval wel of in ieder geval niet moet hebben. Omdat u aan zo veel dingen moet denken bij het aanschaffen van een racefiets, kan het lastig zijn om een racefiets aan te schaffen die echt aan uw eisen voldoet. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij de aanschaf van een nieuwe racefiets? Laat u dan ondersteunen door Tweewielercentrum Heerings: uw racefiets specialist Eindhoven.

Racefiets specialist EindhovenTweewielercentrum Heerings: een korte kennismaking

Tweewielercentrum Heerings is een fietsenzaak die al vier generaties in het bezit is van de familie Heerings en al ruim 100 jaar bestaat. De fietsenwinkel onderscheidt zich van andere fietsenwinkels door de jarenlange ervaring van de medewerkers in de winkel en de kennis die men door deze jarenlange ervaring heeft opgedaan. Zoekt u een echte specialist voor advies bij de aanschaf van een nieuwe racefiets? Dan weet u zeker dat de medewerkers van Tweewielercentrum Heerings over alle ervaring en kennis beschikken om u het beste advies te geven bij het aanschaffen van een nieuwe racefiets.

Laat uw fiets op maat maken

Iedereen heeft andere wensen, eisen en behoeften bij het aanschaffen van een racefiets en de specialisten van Tweewielercentrum Heerings begrijpen dit maar al te goed. Om ervoor te zorgen dat iedere klant de perfecte racefiets aan kan schaffen, worden de racefietsen van deze racefiets specialist Eindhoven geheel op maat gemaakt. De basis van de racefiets is altijd een frame van Colnago, Dedacciai of Pherini, maar de samenstelling, de accessoires en de uiterlijke kenmerken van de fiets bepaalt u zelf.

   Contact     Aanbod