Fietsen Veldhoven

Tweewielercentrum Heerings: uw expert voor de beste fietsen in Veldhoven

Als u geld hebt gespaard voor de aanschaf van een nieuwe fiets, wilt u natuurlijk alleen de beste fiets in uw bezit krijgen. Wilt u zeker dat u uw spaargeld uitgeeft aan een kwalitatief hoogwaardige fiets die een lange levensduur heeft en bovendien helemaal bij uw wensen en eisen aansluit? Koop uw gloednieuwe fiets dan bij Tweewielercentrum Heerings: uw specialist op het gebied van de beste fietsen Veldhoven.

Tweewielercentrum Heerings: een korte kennismaking

Tweewielercentrum Heerings is een fietsenwinkel die maar liefst vier generaties lang in het bezit is van de familie Heerings en inmiddels al meer dan 100 jaar bestaat. Door de jarenlange ervaring van de medewerkers van de fietsenzaak, is Tweewielercentrum Heerings specialist op het gebied van de aanschaf van complete fietsen, fietsonderdelen, fietsaccessoires en fietsen op maat. En zoekt u een adresje waar u uw gloednieuwe fiets ook goed kunt laten onderhouden en eventueel kunt laten repareren bij een defect? Dan bent u bij Tweewielercentrum Heerings ook aan het juiste adres, want de fietsenwinkel is tevens gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van verschillende soorten fietsen Veldhoven.

Fietsen VeldhovenTweewielercentrum Heerings: alleen fietsen van goede kwaliteit

In het grote aanbod van Tweewielercentrum Heerings vindt u enkel fietsen die van de beste materialen gemaakt worden en op zorgvuldige wijze geproduceerd zijn. Dit betekent dat u enkel kwalitatief hoogwaardige fietsen in het aanbod van de fietsenzaak vindt, die vele jaren meegaan en waar u dus vele jaren plezier van kunt hebben. Wilt u uw spaargeld goed besteden bij het aanschaffen van een nieuwe fiets, dan bent u bij deze betrouwbare fietsenzaak aan het juiste adres. En omdat de fietsenzaak een groot aanbod heeft met verschillende soorten, maten en modellen fietsen, vindt u altijd wel een rijwiel dat voor honderd procent bij u past.

   Contact     Aanbod