Fiets huren Eindhoven

Fiets huren Eindhoven: verken de stad op de fiets

In Eindhoven is veel te doen en te beleven. Gaat u een of enkele dagen naar Eindhoven en wilt u zo veel mogelijk ondernemen? Dan is het verstandig om een fiets te huren die u tijdens uw verblijf in de Brabantse stad kunt gebruiken. Door een fiets te huren, kunt u namelijk gemakkelijker van A naar B reizen en kunt u meer van de stad zien. Daar komt nog bij dat eventuele bezienswaardigheden die net buiten het centrum van de stad liggen, eenvoudiger bezocht kunnen worden als u met de fiets gaat. Gaat u binnenkort een of meerdere dagen naar Eindhoven en zoekt u een betrouwbare partij voor fiets huren Eindhoven? Dan bent u bij Tweewielercentrum Heerings aan het juiste adres.

Fiets huren bij Tweewielercentrum Heerings: een korte introductie

Tweewielercentrum Heerings heeft niet alleen en winkel en werkplaats, maar heeft ook een groot aantal huurfietsen die u voor een of meerdere dagen kunt gebruiken. Bij het huren van een fiets, kunt u zelf kiezen wat voor fiets u precies mee wil nemen. Zo kunt u kiezen voor een stadsfiets, maar kunt u ook een racefiets, een e-bike of zelfs een tandem huren voor uw verblijf in Eindhoven. En wilt u voor meerdere mensen een fiets huren? Dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Fiets huren Eindhoven

Alle fietsen van Tweewielercentrum Heerings worden in goede staat verhuurd en kunnen ’s morgens in de winkel opgehaald worden. Op de dag dat u de fiets terug moet brengen, moet u de fiets voor 18:00 uur afgeven in de winkel. De prijs die u voor de huur dient te betalen, is afhankelijk van de fiets die u huurt, de huurperiode en de hoeveelheid fietsen die u meeneemt voor fiets huren Eindhoven. Het is ook mogelijk om fietsen te huren voor grote groepen, vraag gerust naar de mogelijkheden!

   Contact     Prijzen fietsverhuur