Fietsreparatie Eindhoven

Kapotte fiets? Ga naar Tweewielercentrum Heerings voor uw fietsreparatie Eindhoven

Zeker als u uw fiets vaak gebruikt, kan het voorkomen dat uw fiets door slijtage of door omstandigheden kapot gaat. Gebruikt u uw fiets (bijna) iedere dag, dan is het erg vervelend als uw fiets niet meer goed functioneert door een defect. Daar komt nog bij dat een defect niet alleen vervelend is, maar bovendien de veiligheid van de fiets aantast als u op het rijwiel rond blijft fietsen. Wilt u uw fiets weer optimaal laten functioneren en wilt u bovendien dat u weer helemaal veilig op uw rijwiel rond kunt rijden? Laat uw fiets dan repareren bij een defect door uw fiets naar een fietsreparatie specialist te brengen. Zoekt u een specialist in de buurt om uw fiets op deskundige wijze te laten maken? Dan bent u bij Tweewielercentrum Heerings als specialist voor fietsreparatie Eindhoven aan het juiste adres.

Fietsreparatie EindhovenEen professionele reparatie door echte experts

De medewerkers van Tweewielercentrum Heerings zijn al vele jaren actief als professionele fietsenmakers. Dit betekent dat zij al jarenlange ervaring hebben in het repareren van verschillende soorten fietsen en bijna alle problemen met fietsen op kunnen lossen. Wat voor fiets u ook heeft en wat er ook kapot is aan uw rijwiel: de medewerkers van de werkplaats zetten zich voor honderd procent in om uw fiets te repareren.

Altijd snel geholpen en snel weer op weg

Tweewielercentrum Heerings vindt het belangrijk dat u weer snel de weg op kunt met uw gerepareerde fiets. Om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk weer op de fiets kunt stappen, worden fietsen die voor 10:00 uur naar de werkplaats gebracht zijn al opgeleverd rond 17:00 uur op dezelfde dag. Dit betekent dat u uw fiets slechts 1 dag kwijt bent voor de fietsreparatie Eindhoven!

   Contact     Meer informatie